Suomutunturin lomamökki

Lomamökki Suomutunturilla

Tunturituikun varausehtoja

Nämä ehdot ovat sitovia kun varaus on tehty. Varauksen voi perua ilman kuluja, kun aikaa on varauksen alkuun enemmän kuin 4 viikkoa. Koko maksu on maksettava 4 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 4 viikkoa) peritään maksu välittömästi.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Avaimen luovutuksesta sovitaan muutama päivää ennen majoituksen alkua kohteen vuokraajan kanssa. Mökin huoltajan sekä vuokraajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen ovat vuokrasopimuksen yhteydessä. Vuokrasopimus lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi laskun mukana. Avain toimitetaan mökille.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, WC- ja talouspaperin sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, Lumox Oy:llä on oikeus periä asiakkaalta siivousmaksu. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Peruutusehdot

Varauksen voi perua ilman kuluja ennen eräpäivää.

Peruutuksen tapahtuessa 28-14 vrk ennen majoituksen alkua, peritään puolet koko vuokra-ajan maksusta.

Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.

Lumox Oy:n oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Lumox Oy perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli koko summa ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin

Lumox Oy
Kulamaantie 145, 26930 Vermuntila
Puh. 050 - 551 0467